Krop og Empati

Krop og Empati er en helt unik behandlingsform udviklet af Mjølner, som har 10 års erfaring som kropsterapeut, og Katrine, der fra barn har kunnet sanse og se lidt mere end de fleste andre. Sammen skaber vi et trygt rum til enhelt anderledes behandling, der går ind og frigør ressourcer kropsligt, mentalt og åndeligt. Denne behandlingsform er for dig der vil have et boost og komme i dybden med dine problematikker på alle planer så du kan frigøre dine. Vi bruger alle de redskaber vi har her.

Auriculoterapi

Auriculoterapi er en speciel form for øreakupunktur udviklet af den franske læge Paul Nogier i 60’erne. Før Paul Nogier fandtes der ikke øreakupunktur, selv i Kina. Øreakupunkturens frekvensbehandling med lys er uhyre effektivt til at få ro på et stresset nervesystem.

Theta Healing

Theta Healing er udviklet af Vianna Stibal. Theta Healing starter med en meditation hvor man sætter hjernen i Theta bølgefrekvens, den samme frekvens små børns hjerner er i. I den tilstand kan man suge en masse information ind og det kan give klarsyn. Det har Katrine når hun er der.

ManuVision

ManuVision er en form for kropsterapi hvor Intuition er vægtet meget høj. Behandlingen bruger træk, stræk, lymfedrænage, akupressur.

Mentor i selvværd (Elev) ved Rikke Klindt

En Mentor i Selvværd er et menneske der:
  • Har gået vejen selv.
  • Kender sig selv, forstår sig selv og står ved sig selv.
  • Har arbejdet grundigt med sit eget selvværd.
  • Kan skabe et trygt og tillidsfuldt rum uden fordømmelse og ikke-accept.
  • Kan se igennem følelser der raser, og finde lige ind til det der er låst fast.
  • Kan møde det fastlåste.

Posturologi

Spændinger i muskler og sener kan påvirke vores opfatteevne. Ændring i vores fysiske opfattelse af verden gennem vore sanser påvirker vores almene velbefindende. Det lyder vildt, men en depression kan for eksempel udløses af at man har skiftet til briller.